D’on venim?

Algunes persones heu demanat qui promou el manifest, ja que no ve signat per cap col·lectiu.

El cert és que l’hem iniciat un seguit de dones, activistes feministes, que teníem ja fa temps el neguit de treballar entorn la construcció de la radicalitat democràtica des dels feminismes.

Per això, l’1 de novembre de 2014 vam organitzar una petita jornada: “Coms que són quès, radicalitats democràtiques des dels feminismes“, i vam continuar treballant amb la intenció d’elaborar un manifest feminista per a cridar l’atenció sobre la indispensable incorporació dels feminismes (i de les dones) en qualsevol projecte de transformació democràtica.

Som dones que no representem a ningú, sinó a nosaltres mateixes, però que pertanyem a col·lectius feministes i socials diversos. Hem elaborat el manifest amb la intenció de que sigui col·lectivitzat, utilitzat, difós, amplificat, que arribi arreu, que el signem cada cop més i més persones.

Esperem que contribueixi de debò, amb totes i cadascuna de les signatures, a la visibilitat dels feminismes com a generadors de transformacions democràtiques profundes, i que sigui una eina de treball als moviments socials i plataformes polítiques.

Així doncs, som, en ordre alfabètic: Montserrat Benito Soriano, Betlem Cañizar Bel, Montserrat Cervera Rodon, Carolina Egio Artal, Marta Jorba Grau, Carme Murias Bustelo, Montserrat Otero-Vidal, Maria Rodó Zárate.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s