Hem actualitzat l’apartat l’Alerta als mitjans amb noves notícies!

Un país nou: amb patriarcat o sense?

22 de setembre de 2015. La Directa La vella i nova política s’han citat a les urnes aquest diumenge. Hem fet un buidatge dels programes electorals per analitzar si contemplen una societat no androcèntrica i si passen el filtre de la perspectiva de gènere (continua llegint). Anna Celma.

Elecciones en Catalunya: las feministas seguimos en alerta

15 de setembre de 2015. El Diagonal […] Muchas de nosotras hemos estado comprometidas y expectantes en un proceso nuevo constituyente de ruptura con el actual régimen, por una república catalana que indiscutiblemente sería un marco mejor aquí y en el resto de la península para proponer un nuevo modelo constituyente anticapitalista y antipatriarcal. (continua llegint) Montse Cervera Rodon.

Alerta feminista reclama aportar la visió feminista al govern que surti del 27S

24 de setembre de 2015. Ràdio Rubí – Rubí al dia. La rubinenca Betlem Cañízar, membre d’alerta feminista, ens parla d’aquest manifest signat per 600 persones del món de la política, la cultura i ciutadans anònims que reclama una visió menys androcèntrica de la política. El document fa referència als feminicidis que s’han produït al país en els darrers mesos, a les dobles jornades i a la manca del discurs feminista al debat electoral, els programes i els míting. Escolta el podcast aquí.

Manifest feminista perquè només una dona encapçala una llista el 27-2

9 de setembre de 2015. El Periódico. Més de 600 dones han firmat un manifest promogut per l’associació Alerta Feminista en què lamenten que dels set caps de llista que concorren a les eleccions del 27-S només un és dona (Inés Arrimadas, de Ciutadans). També critiquen que… (continua llegint). Efe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s